Om Parken

Family Farm Fun Park er en besøgslandbrug der åbnede i 1993 og fungerer som en spændende oplevelsespark med dyr.

Her i parken vil vi gerne give besøgende en sjov og anderledes oplevelse.

I stedet for at have mange forskellige slags dyr i bure og indhegninger, hvor man bare kigger og går forbi, fokuserer vi i Family Farm på at give gæster tættere kontakt og sjov samvær med tamme og børnevenlige dyr som gerne vil fodres, klappes, kæles for og leges med.

Men selv om dyrene er parkens kærneattraktion så har vi selvfølgelig anlagt en legeland med flere udendørs og indendørs legepladser og sørget for mange aktivitets muligheder for både børn og voksne samt gode forhold til spisning, hygge og afslapning.

Så forvent ikke en stor dyrepark med mange slags dyr, eller en forlystelsespark i almindelig forstand - men en rigtig hyggelig mindre park på en bondegård med søde dyr og gode legemuligheder for børn og barnlige sjæle.

Parken drives af et ældre ægtepar uden nogen offentlig hjælp eller støtte.

Medbragt mad må gerne nydes på de mange siddepladser i parken hvor der er også grillmuligheder, ellers har vi en hyggelig cafe med fastfood, forfriskninger, is, slik m.m.

Hvert barn få udleveret en lille gratis madpose til at fodre dyrene – og børnene elsker det!I det hele taget er der vores mål at det skal være HYGGELIGT, SJOV og ANDERLEDES og vi har satset på det enkle, det nære, det hjemmelavede, det unikke og det sjove.

Og for mange familier og institutioner er Family Farm Fun Park da også et yndet udflugtsmål hvor flere timer flyver af sted i den originale og børnevenlige atmosfære der hersker på stedet.

Det glæder os meget at se folk komme igen og igen og vi prøver fortsat at forbedre stedet og søger for spændende nyheder hvert år.

VI SES I FAMILY FARM FUN PARK!